Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Ilmon vaappukurssin päätös

 Ilmo sai ensimmäiset omat vaappunsa valmiiksi tänään. Lukiolaisen kiireiden rytmittämänä vaappukurssi venähti useamman viikonlopun mittaiseksi, mutta lopputulokset ovat hämmästyttäviä. Ilmon huolellisuus näkyy hänen vaapuissaan. Sileät rungot ovat kauttaaltaan symmetriset ja maalaukset ovat siistejä. "Kaikkien pitäisi saada tehdä vaappuja!", oli Ilmon ensikommentit kurssin lopussa. Lopullinen ahaa-elämys tuli uittoaltaan ääressä kun tutustuimme vaappujen uintiin vaikuttaviin tekijöihin ja itse vaapun säätämiseen. Juuri säädettyjen vaappujen ilmeikkäät uinnit vetivät suupielet leveään hymyyn. Ilmon erinomaisista vaapuista toinen taitaa päätyä pukin konttiin. Siinäpä mitä hienoin joululahja läheiselle kalamiehelle.

 

Ilmo tutustuu koukutuspihteihin

 

Oikeilla otteilla koukutus sujuu turvallisesti ja vaivattomasti

Riemua uittoaltaan ääressä

 

Uinnin säätöä

 

Tyytyväinen nikkari

 

Näitä kelpaa esitellä

Eero käy verstaalla viikottain. Päijänteelle on valmistunut jo aika joukko toinen toistaan pyytävämpiä vaappuja. Eero on hyvä osoitus siitä, että veistoharrastus sopii kaikenikäisille ja kädentaidot kehittyvät varttuneemmallakin.


Eero nauttii nikkaroinnista


Esiliinat ja korona(pöly)maskit päällä molemmilla


Eeron uusimpien vaappujen hailakkaa värimaailmaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti