Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 22. marraskuuta 2020

Vuoden pimeimmät päivät

 Syksy on nyt pimeimmillään. Valoa tuovaa lunta ei näille leveysasteille kuulu ja kostea maa imee lyhyiden päivien valon tehokkaasti. Päivien virkistykseksi voi käydä vaikka katsomassa viime kesän kalakuvia joita päivitettiin Hollolan Uistimen sivuille tänään. Kalakuvat löytyvät täältä

Perjantaina veimme Vesan kanssa veneemme Hämeenkoskelle talvisäilöön. Tapanin lämpimässä varastohallissa veneiden on mukava odotella uutta kalastuskautta. Veneiden seurana on myös autoja ja pari hienoa moottoripyörää. Aito, vähän ajettu intialainen Royal Enfield on näkemisen arvoinen harvinaisuus.


Täydellinen talvivarasto veneille


Royal Enfield


Vaappuverstaalla Eero ja Ilmo ovat jatkaneet vaappuprojektejaan. Eerolla vaappuja valmistuu kovaa tahtia ja Ilmon ihka ensimmäiset vaaput saavat seuraavalla kerralla koukut. Ilmon valmiit vaaput pääsevät saman tien uimaopetukseen.


Eero kiinnittää uintilevyä


Tarrasilmän terävä katse Eeron vaapussa


Ilmon ensimmäiset ruiskumaalaukset näyttävät virheettömiltä


Ilmo maalaa silmät tulitikuin


Eilen olohuoneemme ikkunaan törmäsi sinitiainen, joka täräyksen saatuaan huilasi hetken terassimme puulaatikon kannella. Nappasin kauniista linnusta valokuvan hetkeä ennen kuin se lähti jälleen lentoon.  

1 kommentti:

  1. Tuo talvivarasto vaikuttaa kyllä todella hyvältä veneille. Olemme kaverin kanssa haaveilleet yhteisen varastohallin rakentamisesta. Meillä molemmilla on veneet kalastusta varten ja myös muutamat moottoripyörät sekä mönkijät. Varastohalli palvelisi kyllä talvisäilön lisäksi myös veneen ja pyörien huoltoa ajatellen. Täytyisi ottaa yhteyttä alkuun kuntaan ja kysyä minkälaisia lupia olisi hankkeelle haettava ennen kuin lähdemme kysymään varastohallille rakentajaa.

    VastaaPoista