Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 4. elokuuta 2024

Toipilaana

 Olemme vihdoin päässeet kotiin pienen viivästyksen jälkeen. Katolta putoamisen jälkeen "haavoja on nuoltu" loppuviikko ja näyttää siltä, että pintanaarmujen ja lihaskipujen lisäksi vauriot ovat minimaaliset. Vahingosta viisastuu ja vast`edes katolla ollaan vain turvavälineiden kera. 

Eilen juhlittiin nuoren lohimiehen, Konstan valmistujaisia. Konsta on nyt tuore diplomi-insinööri, mistä lähetämme hänelle mitä suurimmat onnittelut. Konstan kanssa meillä on mahtava yhteinen lohenkalastusmuisto vuodelta 2016. Tuolloin saimme haastavista olosuhteista huolimatta komean lohen Vitoslompolosta. Vaiherikkaasta lohenväsytyksestä ei jännitystä puuttunut ja lopulta lohi koukattiin onnistuneesti veneen laitojen sisäpuolelle riemuhuutojen kera.

Konsta ennätyslohensa kanssa


Kesällä kuvasimme ahkerasti tulevaa elokuvaa varten. Erityisesti Hetta-Pallas -vaellusreitti tarjosi paljon uutta kuvattavaa. Synttärijuhliin saapunut Petri kuvasi dronellaan ainutlaatuista video- ja kuvamateriaalia Kaavan lähiympäristössä sekä Tenovuonolla. Tulevassa elokuvassa näemme monet tutut paikat lintuperspektiivistä. Petrille iso kiitos hienoista kuvista!


Kaava yläilmoista nähtynä



Tuttu kalapaikka Tenovuonolla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti