Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

maanantai 7. marraskuuta 2022

Pikkujoulut lähestyvät

 Hollolan Uistimen pikkujoulut pidetään lauantaina 3.12. klo 16 alkaen. Aiempien vuosien tapaan talo tarjoaa kahvit ja glögit. Vieraat voivat halutessaan tuoda mukanaan iltaan sopivaa suuhunpantavaa. Illan ohjelmassa on perinteisesti uusimman Teno-elokuvan ensi-ilta ja lupasakkaa seurustelua samanhenkisten ulkoilmaihmisten kanssa. Lisäksi pienen koronatauon jälkeen pääsemme jälleen mittelemään pöytälätkän kiertopalkintopokaalista. 

Ensi-illan lähestyessä myös itse elokuva on jo edennyt editointivaiheeseen. Pieniä tummia pilviä ilmaantui editointitaivaalle, kun lähes kaikki kuvatut n. 400 leikettä katosivat bittiavaruuteen. Onneksi Helena oli tallentanut ne pohjoisessa mukana olleelle läppärille. Huh! Varmuuskopiointi kunniaan siis.


Tämäkin nuori mies löytyy elokuvasta


Siinä sitä elokuvaa syntyy

Veneemme pääsi tänään talvisäilöön Hämeenkoskelle. Tapanin varasto on mitä parhain tila veneelle. Lämmin varasto antaa veneelle ja moottorille monta lisävuotta. Lisäksi pienet huoltohommat voi käydä tekemässä mukavassa ympäristössä. Mikäli hyvä säilytystila veneelle, autolle tai muulle tavaralle kiinnostaa, ota yhteyttä Tapaniin. Yhteystiedot löytyvät vaikka Tapanin Brofta Oy:n sivuilta.


Tapanin lämpimässä hallissa on veneen hyvä nukkua talviunta


Eero käy vaappuverstaalla joka maanantai. Ikänsä kalastaneen Eeron into kalastukseen ei näytä laantumisen merkkejä. Ikämiehen esimerkkiä seuraten, kädentaitoja voi kehittää vanhempanakin. Eränkävijät-sarjan Manun sanoin: "Elämän tarkoitus on elinikäinen oppiminen".



Vaapun selkä saa värinsä


Maalaus saa suojakseen lakkapinnan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti