Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 13. marraskuuta 2022

Talven kynnyksellä

 Tänä viikonloppuna saimme pieniä merkkejä talven lähestymisestä. Viikon lämpöaalto tuulineen vaihtui kuivaksi, pakkasia enteileväksi sääksi. Pieniä yöpakkasia onkin luvassa alkavalle viikolle. Toivottavasti kunnon pakkaset saapuvat pian ja saamme aloittaa valmistautumisen pilkkikauteen. On uskomatonta, että jouluaattoon on enää vain 42 päivää. Täytyy taas todeta Paulin sanoin: "Juhannus on justiinsa."

Elokuvan editointi on edennyt hyvää vauhtia. Kokonaispituudeksi näyttää tulevan melko tarkalleen 50 minuuttia, mikä on juuri sopiva. Saimme taltioitua viime kesänä muutamia todella mieleenpainuvia hetkiä, joista pääsemme nauttimaan kolmen viikon kuluttua.


Tämäkin väsynyt kalamies näkyy tulevassa elokuvassa


Sain loppukesästä hienoin kuvioin varustettua foliota. Nyt olen saanut valmiiksi ensimmäisen vaappusatsin jossa pääsin sitä käyttämään. Nämä vaaput matkaavat Vaajakoskelle.


Tässä vaapussa on vanhan Vaaksi-vaapun värit


Mustikansininen selkä on hyvä jalokaloille viileässä vedessä


Aurinkoisen kesäpäivän väri


Harvinaisempi kultakylki hologrammihileellä


Violetti selkä on hyvä väri viileille keleille


Eilen kaadoimme pihaltamme huonokuntoisen vaahteran. Samalla tuli hyvä syy viilata sahojen terät priimakuntoon. Pihallamme on köllötellyt ja kuivunut jo jonkin aikaa melkoinen kuusitukki. Pituutta on kolmisen metriä ja paksuutta 85 cm. Näinköhän sitä aloittaisi keväällä uuden veistoksen teon...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti