Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Ulkoilukelejä

 Viime päivät on nautittu mitä parhaimmista ulkoilukeleistä. Muutaman asteen pakkanen ja kirkas auringonpaiste ovat saaneet ihmiset ulos nauttimaan ulkoilun parhaista puolista. Etelä- ja Keski-Suomen hiihtolomat sattuivat säiden puolesta mitä sopivimpaan aikaan. 


Ulkoilijoita tänään  Vesijärven jäällä


Me kävimme viikonloppuna jäällä parin viikon tauon jälkeen. Ruskettuneiden kasvojen lisäksi saimme muutaman fileahvenen aterioita rikastuttamaan. Tänään pilkkiin tarttui lisäksi melkoinen isomus, jonka jykevät potkut nostivat odotukset korkealle. Kyseessä oli kuitenkin mojova lahna, joka ei olisi sopinut kairan reiästä ilman nostokoukun apua. Täydellisen, kevättä lupailevan kelin kunniaksi kokkasimme Enonsaaressa poikkeuksellisen maittavan lounaan. 


Sampo, Piia ja Helena auringon kylvettäminä


Pilkkikaloja avannon täydeltä


Ykkösluokan retkieväät Enonsaaren laavulla


Kata olisi tarvinnut aurinkolasit


Verstaalla on syntynyt jokunen uusi vaappu, joista erikoisin on saanut geenejä kolmelta eri vaappumerkiltä. Tämä hybridi löysi kodin Alapitkältä. Vaappuun voi saada väri-ideoita myös jigien maailmasta. Voimakas kontrasti väreissä voi olla myös uisteltavien kalojen mieleen. 

 

Hybridi


Jigiväri


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti