Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 29. elokuuta 2021

Valmistujaisissa

 Eilen juhlimme tuoreen luonto-ohjaajan, Helenan valmistujaisia. Valmistujaispäivä oli samalla myös Suomen luonnon päivä, kuinkas muuten. Helena suoritti tutkinnon ripeästi Salpauksen opissa. Vastavalmistunut luonto-ohjaaja on pian myös yrittäjä, mistä kerromme lisää aivan  lähiaikoina. Lisäksi tuore luonto-ohjaaja valmistuu ensi keväänä työnohjaajaksi, joten tekemistä riittää Helenan tapaan...

 Luonto-ohjaajaksi valmistumisen kunniaksi vietimme juhlan mukavan naapurimme ja vannoutuneen ulkoilijan, Anna-Liisan kanssa Tiirismaan Ladun Myllykiepissä. Säidenhaltia oli juhlassa mukana tarjoamalla meille kunnon kesäpäivän. Parinkymmenen asteen lämmössä oli mukava istua ulkona, laavussa ruokaa laittaen ja siitä nautiskellen. 



Juhlan aluksi kuksalliset kuohuvaa


Pihvit kypsymässä


Pääruokana kunnon pihvit salaatin kera


Jälkiruokana nokipannukahvit ja lätyt...


... mansikoiden kera


Anna-Liisan lahja Helenalle tuli Kemistä


Kaksi aivan huikean kaunista käsintehtyä vaappua


Juhlan kunniaksi lemmikit kukkivat Myllykiepin laavun kupeessa


Tuore luonto-ohjaaja lempimaisemassaan


Tänään tapasimme Elinan ja Petun tuoreen perheenjäsenen, Titin. Titti on nimensä mukaisesti ketterä ja sähäkkä liikkeissään sekä se osaa loikkia hämmästyttävällä tavalla. Tämä erityisen ihmisrakas ja ihastuttava italianvinttikoira sai itselleen idolin, kun se tapasi Katan. Yhteinen kieli löytyi helposti ja leikit sujuivat heti reippaasti. Katan ja Titin yhteisellä ulkolenkillä opeteltiin mm. hajuviesteihin tutustumista. 


Titti ja Kata löysivät heti yhteisen sävelen


Titin ja Katan leikit ovat vauhdikkaita


Sateisesta viikosta huolimatta Katan hirsimökki on edennyt


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti