Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 23. elokuuta 2020

Saunaan, saunaan!

 

Remontti on ohi. Kylpyhuone ja sauna saivat kokonaan uuden, nykyaikaisen ilmeen. Lattioilla on uusi, entistä tummempi vinyylipinta. Saunan seinät käsiteltiin vahalla ja uudet, tervalepästä tehdyt lauteet antavat löylyhuoneelle viimeisen silauksen. Tummaa lasia oleva ovi istuu hyvin saunan uusiin väreihin. Pesuhuoneen seinät ovat uutta Fibo-Trespo -levyä, joka on suunniteltu erityisesti kosteisiin tiloihin. Suihkukaappi ja wc-pönttö kiiltävät niin ikään uutuuttaan. Hienoin yksityiskohta on ehdottomasti Sampon valitsemat valaisimet, jotka näyttävät pesuhuoneen seinässä kerrassaan hyviltä. Kahdeksanvuotiaan sisustajan valintaan kannatti luottaa!


 Saunan uudistettua tunnelmaa


Suihkukaappi on lasia


Sampon valitsemat, "kuplivat" valaisimet


Yläkerran parveke sai toimia remontin verstastilana


Tänään herkuttelimme oikein kunnolla. Laitoimme loimuttimeen reilun kokoiset medaljongit ja nautimme samalla ruonlaiton tuoksuista. Syödessä muistelimme yhteistä lohenväsytystä Tenolla noin kuukausi sitten...


Vesi kielellä


Tein juhlavaapun pitkän työuran päättäneelle, kalastavalle muusikolle. Myös minä toivotan antoisia eläkepäiviä, kireitä siimoja. 


Nimikkovaappu eläkepäivien kunniaksi 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti