Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Pölyn keskeltä


Verstaalla on pöllyytelty viime viikolla päivittäin. Etätöiden johdosta työmatkoihin aiemmin kulunut aika on hyödynnettävissä monissa askareissa. Pieni kalaveistosprojekti on nytkähtänyt askeleen eteenpäin. Taimenen muoto alkaa hahmottua entistä tarkemmin ja yksityiskohtia alkaa ilmestyä lisää päivittäin. Vaappuihin on tarttunut maalia uusin, ennennäkemättömin yhdistelmin. Toivottavasti niitä päästään tarjoamaan lohille tänä kesänä. Tuleva kesä on lohenkalastuksen osalta kuitenkin vielä täysi arvoitus, kuten kaikki tiedämme.

Tänään oli mahtava ulkoilusää. Vaikka lämpötila oli varjossa vain muutaman asteen plussalla, löysimme Kintteröllä kahvipaikaksemme suojaisen ja aurinkoisen rinteen, missä auringon säteet lämmittivät meitä oikein kunnolla. Kintterönlammessa oli vielä jääkansi mutta ensi viikon lämpimät sulattanevat loputkin jäät. 


Näin kesäiseltä näytti Kintteröllä tänään


Pullakahveilla, tietysti omaleipomat!


Tämä kuusentaimi on ottanut kasvupaikakseen vanhan kannon


Kata Kintterönlammen jäällä


Taimenelta se näyttää


Papukaijamuunnos


Kontrastia


Tämä voi olla Tenon lohien mieleen


Maalaamattoman pahkavaapun kuviot ovat yksilölliset


Juurakkolammen kennelissä Halsualla on reilun kahden viikon ikäinen karhukoirapentue. Hyvämaineisen kennelin yhdeksän pentua varattiin saman tien, onhan näistä koirista odotettavissa sekä oivia hirvikoiria että näyttelyissä menestyviä valioita. Seuraavien viikkojen aikana nämä hellyttävät pennut pitävät talon väen kiireisenä.


Aarretta ujostuttaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti