Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Isä-poika -laatuaikaa


Hannu ja Olli vierailivat viikonloppuna vaappuverstaalla. Joululahjaksi saatu yhteinen vaappukurssi toi isä-poika parivaljakon Riihelään puukkojen kera. Miehet ovat innokkaita uistelijoita joten omatekoisille vieheille on selvä tilaus. Lauantain ja sunnuntain aikana kalamiehet veistivät kaksi vaappua mieheen. Lähiopetuksessa opiskeltiin vaapun rakennetta ja sielunelämää naurunhörähdysten säestäminä. Sunnuntaina vaaput maalattiin ja ne saivat uintilevyt nokilleen ja silmät vedenalaisen maailman tarkkailuun. Ensi vierailukerralla vaaput saavat koukut ja pääsevät uimakouluun. 


Vaapunteko alkaa puukkohommilla


Hannu keskittyy runkolangan taivutukseen, Olli kannustaa hymy huulilla


Nyt on Ollilla tarkka paikka kun pihdit muotoilevat runkolankaa


Sunnuntai alkoi maalaamisella


Kultasuomua tulossa


Lakkadippaus


Uintilevyn uran sahaaminen kysyy tarkkuutta


Hannu asettaa uintilevyn oikeaan kohtaan


Tämän parivaljakon touhu on mieltä lämmittävää. Isän ja pojan mutkaton yhdessäolo antaa myös itselle iloa ja päivät kuluivat hujauksessa. Yhdessä tekemisen ja oppimisen ilo kannusti molempia nikkareita hienoon lopputulokseen jonka näemme myöhemmin tämän blogin lehdillä. Joulupukille kirjoittanut ja miehille yhteisen lahjan tilannut Minna oli seuranamme lauantaina Ässä-koiran kera. Miesväen ollessa ollessa verstaalla Kata esitteli Ässälle Riihelän koirapuiston.


Ässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti