Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Vuosi päättyyMe poikkesimme joulun jälkeen sukuloimaan Pohjanmaalle. Talven tuloa on odotettu hartaudella eteläisessä Suomessa. Järvet lainehtivat vielä vapaina ja pilkkimiehet seuraavat tuskastuneina päivä päivältä lämpöasteita lupaavia sääennusteita. Päijät-Hämeen pohjoispuolella maisema muuttui vähitellen talviseksi ja perillä Lestijärvellä oli vastassamme kunnon talvi. 


Pakkasaamu mökkirannassa


Kyllä, pilkkimiehiä näkyvissä!


Mennyt vuosi antoi jälleen unohtumattomia elämyksiä. Tärkeimpinä niistä mainittakoot uudet ystävät, joihin olemme saaneet tutustua. Elämyksiä tarjosivat myös uudet retkikohteemme, esimerkiksi Tanahorn, jonka maiseman näkeminen ei hevin unohdu. Kalastuksellisesti vuosi oli myös menestyksekäs, niin lohi- taimen- kuin ahvenrintamilla. Yhteinen "Uisteen" pilkkipäivämme viime kevättalvella oli paitsi sosiaalinen, niin myös kulinaarinen napakymppi. 


Hetki ennen auringonnousua


Uuden vuoden alku on kuin auringonnousu. Mitä se tuo tullessaan? Näinä aikoina puhutaan paljon ympäristöstä ja etenkin ilmastosta. Kotitarvekalastus on nousussa ja kotimaisten runsaan kannan omaavien kalojen syöminen on ympäristön kannalta kestävää. Luonnossa liikkuminen tuo mukanaan myös lukuisia terveysvaikutuksia. Siinä pari hyvää syytä kalastaa ja syödä saaliskalat omassa ruokapöydässä. Sitä paitsi kalastus on kivaa.


Aamuauringon ensi säteet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti