Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Lukemista joululomalle


Joulu lähestyessä voi palata vielä viime kesän tunnelmiin Utsjoella. Lisäsimme nettisivuillemme Wuosien Warrelta-välisivuille kuudennentoista tarinan "Pohjoinen kutsuu". Helteiseen kesään mahtui monta mieleenpainuvaa hetkeä. Lukuiloa!


"Siellä se Rastigaisa jo häämöttää..."


Verstaalla on pöllyytetty oikein kunnolla. Vaappujen lisäksi erilaiset jouluun liittyvät tonttuhommat ovat tarjonneet puuhaa rajoitetun vapaa-ajan sallimissa puitteissa. Sampo oli tänään kaverinani verstaalla. Sampo sai nyt valmiiksi suunnittelemansa ja aiemmin aloittamansa yhdistetyn kuminauha- ja tulitikkutelineen. Miten ihmeessä kotitaloudet ovat selvinneet tähän asti ilman tätä nerokasta keksintöä? Toinen, hieman erityyppinen nikkarointimme on loppuhiontaa ja maalausta vaille valmis. Joulun jälkeen palaamme tuohon tarkemmin.


Sampon uusi keksintö on valmis

Toinen työ valmistuu tuota pikaa


Verstaan joulusiivous käynnissä


Ensi viikolla yksi lohimies saa odottamansa paketin. Tulevan kesän lohireissulle valmistui satsi vaappuja, joista pitäisi löytyä sopivat nirsoimmillekin lohille. 


Tässä viuhkasta löytyy mm. "Kivikoski", "Anssin perho" ja "MM Onnela"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti