Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Juhlapäivä


Eilen pirttiimme kokoontui parinkymmentä ystävää Hollolan Uistimen pikkujoulun merkeissä. Pöytä notkui monenmoisia herkkuja. Tarjolla oli kaikkien yhteisinä tuotoksina nyyttäri-hengessä mm. katkarapu-aioli ruis-sipsejä, Päijänteen taimenta graavina, Tenon lohta ja monenlaisia leipiä lisukkeineen. Makeista herkuista mainittakoon vaikka lumiukko-piparit, tuorejuustokakku, vihreäkuula-tortut ja runsas makeistarjonta. Mahantäytettä ja silmänruokaa oli siis runsain mitoin. Juomapuolelta tarjottavana oli glögiä, kahvia, teetä ja limpparia.


Ulkotulet johdattivat juhlapaikalle


"Herkkua on siinä monenlaista..."


Hannan makoisat ja hauskat lumiukkopiparit


Illan ohjelmassa oli järjestyksessään jo kymmenes Teno-elokuva, Atten järjestämä kala-aiheinen hauska tietokilpailu ja jokavuotinen pöytälätkäturnaus. Hyväntuulinen porukka nautti pöydän antimista ja toistensa seurasta. Kalastuksen ja ulkoilun yhteensaattamilla ihmisillä riitti yhteisiä puheenaiheita laidasta laitaan. Lapinkoirat Totti ja Kata viihtyivät puheensorinan keskellä erinomaisesti. Kata totesi uudet ystävänsä luotettaviksi ja sulatti heidän sydämensä yksi kerrallaan.


Elokuvayleisöä riitti seisomapaikoille asti


Elokuvassa liikuttiin mm. eri puolilla Utsjokea


Sampo keskittyy peliin


Aatu 


Tiina kikkailee, Väinö seuraa


Matti keskittyy


Pöytälätkä on Anskun mielestä hauskaa


Ossilla on vaarallinen laukaus


Mika tutustuu Pelle Klippingen kalastuskirjoihin.
Totti ja Kata ottavat rennosti.


Atte ja Kimmo taistelevat finaalipaikasta


Tänään sunnuntaina kokoonnuimme kolmen perhekunnan voimin puuroaamiaiselle. Aiempaan tapaan ruokailussa käytettiin omia puulusikoita ja kuksia. Hanna näytti mallia ja söi joulupuuron omatekoisesta pahkalautasesta. 


Hannan komea setti


Toisen adventtisunnuntain iltatunnelmaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti