Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Teno-ilta


Eilen olimme Helsingissä juhlissa Matin ja Mikan kutsumina. Juhlan aiheena oli tämän lohestuskaksikon viime kesäinen uskomaton reissu Tenolle, mistä saimme lukea tästäkin blogista otsikolla Loppuhuipennus. Matin ja Mikan lohiviikko huipentui Onnelan suvannossa kahden suurlohen pyydystämiseen turistikalastajien viimeisenä mahdollisena kalastuspäivänä.  

Juhlavieraat saivat nauttia illan mittaan maittavan aterian alkupaloineen ja jälkiruokineen. Herrojen lohiviikkoa kerrattiin tarinoin sekä puolen tunnin elokuvan seurassa. Matti ja Mika kuvasivat kännyköillään molempien suurlohien väsytykset ja noista jännityksentäyteisistä tunnelmista koostetun filmin voi jokainen käydä katsomassa tästä linkistä.  

Yksi illan kohokohdista oli luonnollisesti valtavasta kojamosta tehdyn trofeen näkeminen. Jokaisen kalamiehen 24,5-kiloinen unelma on täytetty taitavasti ja sen 136cm pitkä olemus jättää lähes sanattomaksi. 

Teno-ilta oli hieno elämys. Juhlapaikka oli somistettu teeman mukaan viimeistä piirtoa myöten, mistä haluamme kiittää erityisesti. Kymmenkunta vierasta sai nauttia rennosta tunnelmasta ja samanhenkisten ihmisten seurasta. Kalastus yhdisti tämän porukan ikimuistoisella tavalla.


Seisovan pöydän koristelua


Herkkuja riitti joka lähtöön


"Jouluoksa" luottovieheiden koristelemana


Ottivaappu sai nimikkokakunMika ja Matti saivat lahjaksi jättijigit. 
Joko ensi kesänä on ruijanpallaksen vuoro?


Onnelan kojamo 24,5kg, 136cm


Tuttu ottivaappu näyttää kovin pieneltäEi kommentteja:

Lähetä kommentti