Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

maanantai 19. marraskuuta 2018

Pieni merkkipaaluTämän blogin kirjoittaminen alkoi tammikuussa 2010. Viime viikon blogi oli järjestyksessään 500:s, joten melkoinen taival on tullut raapustettua näiden vuosien aikana. Blogin ylläpitäminen on pitkäjänteistä puuhaa. Monet blogit loppuvat kirjoittajan alkuinnostuksen laannuttua. Kalastus, kaikenlainen värkkäily sekä eri ulkona liikkumisen muodot tarjoavat paljon mielenkiintoisia aiheita joista voi kirjoittaa. Omiin blogiteksteihin on pyritty saamaan säännöllisesti jotain tietopaketteja esimerkiksi kalastuspaikkoihin liittyen. 

Blogin myötä olemme tutustuneet myös uusiin ihmisiin. On ollut mukava tavata blogin lukijoita vaikkapa Tenon rannalla. Blogi on johdattanut muutamia myös vaapuntekokurssille. Hollolan Uistin-blogilla on myös muutamia aktiivisia seuraajia ulkomailla. Kaukaisimmat aktiivit löytyvät Japanista. Erityiset terveiset sinne nousevan auringon maahan!

Blogin kirjoittaminen siis jatkuu entiseen malliin. Viime viikot ovat jääneet harrastustoiminnan osalta minimiin, sillä kolme viimeisintä viikkoa viikonloppuineen ovat mennet töiden merkeissä. Ensi viikonloppu on vihdoin vapaa ja meille on tulossa mielenkiintoinen vierailu pääkaupunkiseudulle. Tuohon palataan ensi blogissa.

Pieniä vapaita hetkiä on hyödynnetty verstaalla vaappurunkoja veistellen. Joulupukin konttiin pääsevät vaaput pääsevät maalattavaksi lähipäivinä. Ensimmäiset ensi kesän lohenpyyntiin luvatut vaaput pääsevät maalattavaksi näiden jälkeen. 


Rungot valmiina maalattavaksi


Seuraavassa pieni kuvakimara blogin aiemmilta vuosilta


Lohisaalis hymyilyttää Anittaa ja Paulia  


Ansku Tenovuonolla


Seppo ja Vesijärven kuhat


Hiihtokuningattaret Anni ja Siiri


"Erinomaisesti maailmanmestari", Hiroshi


BC Hollolan Uistin ja AkiIkimuistoinen aittaprojekti


Toivo ja Vardojärven rautu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti