Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Pääsiäispyrähdys Keski-Pohjanmaalle


Pääsiäisviikkoa vietettiin suurimmassa osassa maatamme varsin talvisissa merkeissä. Kun Lahden seutuvilla pilkkikausi tuli päätökseen viikko sitten, oli Keski-Pohjanmaalla pilkkikelit vielä mitä parhaimmat. Lestijärvellä hyvänmakuiset saaliskalat houkuttelevat kalastajia kauempaakin kesät-talvet. Lestijärvestä puhuttaessa unohtaa ei voi myöskään Valkeista ja Lestijokea, jotka tunnetaan hienoista miljöistään ja arvokaloistaan. Kalastus- ja luontomatkailua voisi Lestillä kehittää lisää. Puhtaalle ja kauniille luonnolle on nykyään kasvavaa kysyntää niin kotimaisten kuin ulkomaisten turistien taholta.


Lestijärvi kylpee auringossa


Tämä sieviläinen pilkkiseurue tunsi Lestin ahvenapajat


Jää oli vielä vahvaa - ainakin näiden pilkkijöiden mielestä


Laulujoutsenpariskunta tarkkailee pilkkijöiden touhuja


Päiväunien aika


Suomessa saamme elää aidosti luonnon keskellä. Metsä ja sen eläimet kuuluvat elinympäristöömme harvaan asutussa maassamme. Ulkona liikkuessa kannattaa pitää silmät ja usein myös korvat auki.


Karhu on noussut jo talvipesästään...


...ja lähtenyt seuraamaan hirveä


Verstaalla valmistaudutaan kesäkalastuskauden tuloon. Onko Tenon ja Väylän ensi kesän ottiväreissä violettia?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti