Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Ruutulippu heiluu


Tänään olimme Petun kanssa Lahden Karting Centerissä seuraamassa Lahti Winter Seriesin ensimmäistä osakilpailua. Team Hollolan Uistimeen kuuluva Marcus, "Mace", oli parin viime viikon aikana ajettujen aika-ajojen perusteella päässyt B-finaalin paalupaikalle, joten jännitystä oli ilmassa. Hienosti Mace hoitikin leiviskänsä, sillä hän ajoi B-finaalin selvään voittoon ja nousi siten myös A-finaaliin. Vaikka A-finaalissa pokaalit jäivät pokkaamatta, oli saavutus kovassa joukossa aplodien arvoinen. Macen taidoista kertokoon se, että hänen A-ja B-finaalien parhaat kierrosajat erotti vain neljä sadasosaa. Onnea Mace!


Mace lähtöruudussa


B-finaalin lopputulokset ovat mukavaa luettavaa


A-finaalin lähtö


Mace tyytyväisenä


Joulun alla tuli toimittua joulupukin apulaisena. Seuraavat vaaput päätyivät arvokasta juniorityötä tekevän jääkiekkoseuran valmentajalle. Oman seuran logolla varustetuilla vaapuilla on mukava narrata haukia ja kuhia kunhan talven selkä taittuu.
Kalamiehille keksitään kaikenlaisia vempaimia ja härpäkkeitä. Seuraavasta erikoisuudesta moni on voinut haaveilla jo pitkään. Tämän vavan Mika toi tuliaisina rapakon takaa.

Tämä mukavan näköinen pikkuvapa...


...on nuotion ja kynttilöiden sytyttämiseen sopiva sytkäri!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti