Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Unelmien liikuntapäivä


Tiistaina vietettiin valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää. Työpäivän jälkeen suunnistimme työkavereiden kanssa Lapakiston luonnonsuojelu- ja retkeilyalueelle. Keli ei olisi voinut olla parempi, sillä sää kirkastui ja tyyntyi illaksi. Lämpötila nousi pariinkymmeneen ja lämminveriset, V-P ja Anni pulahtivat uimasille Sammaliston ahventen seuraksi. Nuotiolla paistettujen pihvien ohella illan menuun kuului luonnollisesti nokipannukahvit. Tämä oli oikea Unelmien liikuntapäivä.


Anni, Totti ja V-P Sammaliston laavulla


Uinti tuo hymyn huulille


Tyyni ilta Lapakistossa

Jukka tuo postilaatikkoomme säännöllisesti kalastusaiheista luettavaa. Jukan harrastukset ovat vuosien ajan liittyneet ulkoiluun ja vesillä olemiseen. Moni kippari on mm. opiskellut navigointia Jukan opissa. Tällä kertaa Jukka ehti poiketa kahveilla ja vierailla verstaalla.


Tämä vaappu lähti Jukan matkaan

Muutamia vaappuja on taas nähnyt päivänvalon. Kohta ovat kesän uudet pyydöt valmiina koitoksiin. Uutta maalaustekniikkaa on harjoiteltu kieli keskellä suuta. 


"Rossin Rosso" ja ottiväri muutaman vuoden takaa


Hyvin erottuvia värejä


Kesän jälkimmäiselle puoliskolle


Uutta tekniikkaa suomujen maalaukseen. Terveiset Renkkuun!


Helena, Hanna ja Johanna tekivät tänään "Muurikkahässäkkä"-retken luontoon. Uusia retkivermeitä ja retkiruokia testattiin päivän kuluessa. Hyvällä menestyksellä.Ladyjen matka kulki tänään Hammonjoen rannalta Ketarlammille. 


Johannan lättykeittiö


Hannan luontojumppa


Iltaisin olemme kuunnelleet sepelkyyhkyn haikeaa huhuilua. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti