Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Haaveissa vainko oot mun

Toiset unelmoivat ensi kesästä Utsjoella, toiset Lahdessa. Unelmilla ja haaveilla on tärkeä osa elämänilon kannattajana. Ilman unelmia ja haaveita moni asia olisi jäänyt tekemättä. On hienoa, että joskus unelmista tulee totta. Meidän perhe unelmoi vuosia - vuosikymmeniä - omasta mökistä Tenon rannalla. Vuonna 2009 siitä tuli totta. Onneksi.

 Isona minusta tulee Johkamiellin kaunein koivunlehti


Olemme pyrkineet pitämään huolta toteutuneesta haaveesta. Tuohon huolenpitoon ovat osallistuneet monet läheisemme. Juuri nyt huolta Johkamiellissä pitävät Ari ja Heino, Toivon avustuksella. Taas on hyvä lämmittää mökkiä ja saunaa, kun on polttopuita. Kuinkahan kauniisti sitä osaisikaan kiittää kaikkia noita kolmea miestä, sekä kaikkia muita erilaisiin talkoisiin osallistuneita näiden vuosien aikana. Joulunakin pääsimme ajamaan pihalle asti... Kiitokset kuuluivat tuolloin Olkkolan perheelle. 

Kiitos ystävät, sukulaiset ja sukulaissielut!

Vanha veistos pääsi Tuharintupaan, uusi on täällä Lahdessa; Tuulos-vaapuista tehty taulukin on jo paikoillaan...

Eikös se ollut niin, että "vanha kalamiesten tunnuslaulu" oli tuo tämän tekstin otsikko... Haaveet on hyvä tehdä näkyviksi, jotta eivät pääse unohtumaan ja jotta niistä muistaa nauttia sekä ennen toteutumista että toteutumisen jälkeen. Alla tallentamiseen "ihan ite" tehty ratkaisu.

1 kommentti: