Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Toimintaterapiaa


Kouvolan ja Mäntyharjun kuntien alueilla sijaitseva Repoveden kansallispuisto perustettiin vuoden 2003 alussa. Repovesi tarjoaa ulkoilun ystäville monipuolisen reittiverkoston upeine näköaloineen. Tulipaikkoja ja laavuja on rakennettu tasaisin välimatkoin retkeilijöiden tarpeisiin. Monet kansallispuoston korkeista ja pystysuorista kallioseinämistä ovat suosittuja kohteita kiipeilyyn  vihkiytyneille.
Eilen patikoimme pyöreitä täyttäneen Hannan kutsumana reilun mittaisen päivämatkan. Saarijärveltä alkanut, kaikkiaan lähes kolmenkymmenen kilometrin lenkki seurasi pääosin Kaakkurin kierrosta. Polveileva maasto näköalapaikoille kiipeämisineen ja pilvettömältä taivaalta paistanut aurinko nostivat retkeläisten ohimoille ylimääräisiä hikipisaroita, niinpä vesipullot täytettiin aina kun se oli mahdollista.  Lapinsalmen laavulle täydellisen kestityksen järjestänyt huoltotiimi nostivat sekä energiatasot että tunnelman huippuunsa. 
Patikoinnin jälkeen pääsimme nauttimaan saunasta ja loistavasta illallisesta piilopirtissä. Vaeltaminen hyvässä seurassa on monin tavoin terapeuttista toimintaa. Päivä jää mieleen unohtumattomana.


Lähtötunnelmaa Saarijärvellä


Kallio Tolosessa


Hämähäkin taidonnäyte


Olhavanvuoren valloittajat


Johanna tarjoilee raikasta vettä


Polveilevassa maastossa


Sitruunaperhonen


Kiipeilykallio


Yksityiskohta edellisestä kuvasta


Tero tarkistaa reittiä


Mäntykukka


Kansallismaisema


Kahdet kasvot, Sami ja kuka muu...


Uinti vilvoittaa


Lapinsalmen riippusilta


Käsikäyttöinen lossi


Piilopirtin mammuttihaapa


Tanja nauttii viilenevästä illasta


Nina - huoltojoukkojen aatelia


Jonna rentoutuu reissun jälkeen


Hanna, luonnonystävä


Ansku ja Piia


Niko - kalamies


Hanna "26 v"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti