Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

maanantai 10. elokuuta 2015

Takuu


Puukko on nikkarin ja kalamiehen tärkeimpiä varusteita. Eri käyttötarkoituksiin suunniteltuja puukkoja löytyy lukuisia. Jo eri veistotilanteisiin tarvitaan teriltään eri kokoisia ja mallisia puukkoja. Marttiinin Condor on palvellut yleispuukkona loistavasti jo yli vuosikymmenen. Hinta-laatu -suhde on tässä puukkomallissa erinomainen. 
Lähestyin kesällä puukon valmistajaa, koska pitkään palvelleen mieluisan puukon hela oli haljennut. Tehtaan asiakaspalvelija pyysi lähettämään puukon heille tutkimusta varten. Pian tehtaalta otettiin yhteyttä ja kerrottiin että huolimatta puukon iästä, saan vaurioituneen tilalle uuden. Olin todella iloinen siitä, että tänä päivänä löytyy valmistaja joka seisoo tuotteittensa laadun takana. Marttiinia on helppo suositella edelleen. 

Marttiinin mieluisa retkikaveri


Tenolla kalastetaan kesän viimeisiä viikkoja. Joelta kantautuneet saalistiedot kertovat että alku- ja keskikesällä kaivattuja kunnon lohiluokan kaloja on tarttunut viime aikoina kalastajien pyytöihin. Seuraamme mielenkiinnolla tuttuakin tutumpien venekuntien edesottamuksia Tenolla.

Ohessa vielä pienet muistelot viettämästämme Utsjoen kesästä.

Totti nauttii lumesta


Kuoppilasjoen korppipoikue


Nuoraskarilla uni maittaa


Tenolainen


Linnun jäljet hiekassa


Maansiirtokalustoa


Peloton kurre


Veden muovaama


Laatuaikaa


Ystävät rantautumassa


UnikekoEi kommentteja:

Lähetä kommentti