Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Ajatukset jo ensi kesässä


Viimeisimpien tietojen mukaan ensi kesänä Tenolla kalastetaan viime kesän tapaan, sillä uusi kalastussääntö tullee voimaan vasta kesällä 2015. Monien ajatukset ovat karkailleet tulevaan suveen, niin myös tässä osoitteessa. Ensi kesä on eräänlainen juhlakesä joten remontoinnin sijaan keskitymme pääasiassa luonnosta nauttimiseen. 
Vaappuverstaalla on mietitty uusia kujeita lohien harhauttamiseksi. Vaappujen uimataito on kehittynyt ja niiden värimaailmaa on jalostettu entisestään. Lohet ratkaiskoot mitkä väreistä jäävät elämään.


Uusi väriperhe näki päivänvalon


Raahen Merionkijat järjestivät eilen perinteisen Lasten Pilkkiriehan. Monivuotinen tapahtuma on kerännyt valtavan osanoton, kiitos hienojen järjestelyjen. Pilkkimisen lisäksi lapset pääsevät mm. mönkijä- ja poniajelulle. Markus Tanskalan kuvia eilisestä riehasta. Hollolan Uistin osallistui jälleen tapahtuman tukemiseen lahjoittamalla palkintovaappuja pilkkikisaan.


Lasten oma juliste. Kannattaa klikata suuremmaksi...
Pilkkikausi alkaa täällä etelässä vedellä viimeisiään. Suuret lämpötilanvaihtelut ovat tehneet vaarallisia railoja järvien jääpeitteesiin. Ohuehkot jäät puikkoontuvat nopeasti, mikä pidettäköön mielessä jos jäälle tekee vielä mieli.


Jäätynyt pilkkiavanto kirkkaalla jäällä


Vaikuttava sateenkaari Tenolla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti