Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Nuorisotyöstä se alkoi


Team Hollolan Uistin pelaa sulkapalloa joka lauantai. Kaikki sai alkunsa kun Petu kavereineen lähestyi ikää jolloin kaupungin houkutukset alkoivat tuntua kiinnostavilta. Sulkapallovuoro lauantai-iltaisin tuntui oivalliselta tavalta ohjata poikia mukavamman ajanvieton pariin. Samalla sponsori-isä, joka huolehti myös kuljetuksista, sai itsekin liikuntaa. Vuodet vierivät ja pojat menivät rippikouluun. Muutaman vuoden kuluttua he aloittivat opiskelunsa ja sitten varusmiespalveluksensa. Pojista oli yhtäkkiä tullut miehiä jotka olivat joko jatko-opinnoissaan tai mukana työelämässä. Yksi asia on säilynyt vuodesta toiseen – se sulkapallo. Hauska mailapeli kuuluu yhä erottamattomana viikon rytmiin. Nyt entisestä kuskista, joka on yhä sponsori, on tullut kentällä se joka juoksee hiki virraten nuorten miesten pyöriteltävänä. Onko nuorisotyö muuttunut vanhustenhoidoksi? 


Aki ja Marko antavat sulalle kyytiä


Vaikka on vasta marraskuu, käyvät omat ajatukset jo ajoittain ensi kesässä. Viime kesänä veneeseen hankitut vapatelineet tuunattiin verstaalla uuteen uskoon. Metalliset vapatelineet saivat vaatteet yllensä kutisteletkua ja kuumailmapuhallinta käyttäen. Nyt vavat ja kelat säilyvät kolhiutumattomina vuodesta toiseen. 


Pinnoitetut vapatelineet


Utsjoella on tänään alkanut kaamos. Päivä on meilläkin lyhyt ja pimeyttä on korostanut lumen puute. Onneksi saimme eilen pienen riitteen maan pinnalle pakkasten kera. Sormet syyhyävät jo kovasti pilkkirepun suuntaan. Kunnon yöpakkaset ovat toivomuslistalla...


Totti nauttii pakkaskeleistä


Ensi lauantain juhlat lähestyvät tuota pikaa. Ennakkoilmoittautumisten perusteella näyttää siltä että juhlatunnelmaa ei tule puuttumaan. 


Tuula on yksi uuden elokuvan tähdistäEi kommentteja:

Lähetä kommentti