Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Koulutusta


Kuluneella viikolla saimme nauttia neljän päivän ajan Rötsin seurasta kun sen kotiväki piipahti Baltiassa lomareissulla. Rötsi on tottelevaisuusvalio ja ties mitä, mikä näkyi herrasmiesmäisenä käytöksenä niin sisällä kuin ulkoillessa. Saimakin viihtyi hienosti komean uroskoiran seurassa ja taisi ottaa vähän malliakin kokeneemmalta.

Rötsi - herrasmieskoira

Viikonloppu vierähti Suomen Trumpettikillan Kilta-Sillassa Itä-Helsingin Musiikkiopistolla. Kaksipäiväiseen koulutustapahtumaan osallistui lähes 30 nuorta trumpetistin alkua joita opetti joukko Tampere Filharmonian ja Sinfonia Lahden trumpetisteja. 
Päätöskonsertin lisäksi yleisö sai kuulla Ossi Runnen luennon trumpetista. Mieleenpainuva ja koskettava luento lukuisine musiikkinäytteineen sai arvoisensa suosionosoitukset runsaslukuiselta yleisöltä. Levyiltäkin kuultuna Ossin, aikamme trumpetistilegendan, soitto on yhä ehdotonta huippua.

Ossi ja viikonlopun hieno järjestelytiimi, Helena ja Anni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti