Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

maanantai 29. tammikuuta 2024

"Konduktööri" ja Ruska

 Tenon rannoilla tutuksi tullut Vesa pääsi juuri eläkepäiville. Pitkän työuran tehnyt konduktööri on myös erityisen taitava lohensoutaja. Vesa saa nyt oman nimikkovärin Hollolan Uistimen vaappugalleriaan. "Konduktööri"-värin esikuvana on perho, Bridge, jonka värimaailma on saanut vaapussa uudet kuosit. Kuparinruskea selkä on reunustettu fluoripunaisin raidoin. Violettia kylkeä murtavat hopeiset raidat. Vaapun pyrstöä koristaa kirkas iskupiste. "Konduktöörin" uinti on kondutöörimäistä, puolelta toiselle kääntyilevää hakua, joka narauttaa varautuneimmankin lohen iskuun. 


 

                                                                    




     Perheemme on saanut uuden jäsenen. Arctic Hero`s Tulen Loimu, kutsumanimeltään Ruska, matkusti kotiimme eilen illalla. Kohta kaksitoistaviikkoinen Ruska on iloinen, sosiaalinen ja rohkea lapinkoirapoika. Se oppii asioita nopeasti ja on asettunut heti taloksi. Ruska on todella ilmeikäs tapaus joka on jo ehtinyt hurmata monia naapureitamme.










 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti