Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 7. tammikuuta 2024

Projekti Lombardian loppuhuipennus

 Tuleva viikko on jännitystä täynnä. Hollolan Uistin lähti syksyllä tukemaan Tanjan olympiaprojektia lahjoittamalla kymmenen numeroitua vaappua huutokauppaan, jolla kerättiin varoja tulevaan kisamatkaan. Vaappuhuutokauppa onnistui yli odotusten ja ampumahiihtäjä-Tanjan olympiaprojekti saa vihdoinkin loppuhuipennuksensa kun kisat Lombardiassa käydään alkavalla viikolla. Urheilijan valmistautuminen on mennyt onnellisten tähtien alla niin harjoittelun kuin terveyden osalta. Nyt eletään peukut pystyssä tämä viikko ja toivotaan Tanjalle menestystä kisoihin. Go Tanja Go!


Tanja ja yksi nimikkovaapuista


Sponsoreiden logot näkyvät kisa-asuissa


Hollolan Uistin on kovassa seurassa


Pakkaset ovat pian hellittämään päin. Me lähdimme Elisan kanssa käymään pilkillä tänä aamuna raikkaasta kelistä huolimatta. Siikaniemeen tultaessa auton mittari näytti -30 astetta. Onneksi ilma oli tyyni ja pystyimme nauttimaan mitä hienoimmasta talvisäästä. Viiden ahvenen lisäksi saimme annoksen aurinkoa nokipannukahvien ja paistettujen peuramakkaroiden kera.


Talvisää kauneimmillaan


Kovimmat karpaasit pilkkivät avokäsin näissä pikkupakkasissa


Elisan varusteet ovat kelin mukaiset


Iltapäivällä varjot ovat piitkiä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti