Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 1. lokakuuta 2023

Syystuulia

"Projekti Lombardian" vaappuhuutokauppa on päättynyt. Tanjan olympiamatka sai runsaasti taloudellista tukea vaappuja huutaneilta, mistä kiitos kaikille huutokauppaan osallistuneille. Tanjalle tietysti onnea matkaan talven koitoksiin. Seuraamme poikkeksellisella innolla tulevia kisoja.

Tänään kävimme Vesijärvellä pitkäaikaisen naapurimme Matin kanssa. Ulkoilmasta nauttiva Matti on innokas lintumies. Silmät ja korvat ovat harjaantuneet monien lajien tunnistamiseen. Kesällä hommattu uusi virveli pääsi nyt tosi toimiin tuulisella järvellä. Onneksi löysimme hyvän tuulensuojan Rautakankareen edustalta, mistä saimmekin sopivat lounaskalat huomiseksi. Pyytövermeet ovat valmiit


Järvellä on mukavaa


Heinäsorsapari tuli aivan lähellemme


Kurjet kokoontuivat viime viikolla lähestyvää muuttomatkaa varten


Harmaahaikara on uusimpia tulokkaita Vesijärven rannoilla


Eilen meillä kävi vieraita kivenheiton päästä kodistamme. Koirahieroja Heini poikkesi meillä australianpaimenkoiriensa Usvan ja Hallan kanssa. Yhdeksänviikkoinen Halla sulatti sydämemme kertaheitolla. Hyväkäytöksinen pentu on myös Usvan ja Katan mieleen, sillä yhteiset leikit sujuvat riemukkaasti ikäerosta huolimatta. Heini on koulutuksen käynyt koirahieroja, jota voi suositella mitä lämpimimmin.  Kata suosittelee Heinin palveluksia hyvien kokemusten perusteella. Heinin palveluja voi kysellä osoitteesta tassuntaikoja (at) gmail.com.


Heini lemmikkiensä seurassa


Halla osaa jo poseerata


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti