Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 14. marraskuuta 2021

Varusmiehen vaaput

 Kouvolalaiset Elias ja Petri kävivät jälleen vaappuverstaalla. Elias kotiutuu kuukauden kuluttua Utista varusmiespalveluksesta. Tämä toinen vaappuprojekti on edennyt ripotellen, yhteisiä vapaapäiviä etsien. Aiemmin veistetyt ja pohjustetut vaaput saivat eilen maalipinnat yllensä. Uintilevyurien sahaukset sujuivat jo tottuneesti. Silmät, varsinkin itse maalattuina antavat vaapuille sen lopullisen ilmeen. Vakaa käsi ja oikeat otteet takaavat halutun lopputuloksen. Herrojen hienot vaaput ovat nyt koeuittoa vaille valmiit. 


Laatusen perheen vanhan Fiat Punton maali pääsi Petrin vaapun selkään


Eliaksen vaapussa käytettiin kuultovärejä


Oma maski istuu parhaiten


Elias sahaa uintilevyn uraa


Petrin käsi ei vapise kun vaappu saa silmät


Lopputulos hipoo täydellistä


Eliaksen ja Petrin vaappujen värikirjoa


Kävimme tänään Katan kanssa katsomassa syksyn etenemistä Kintterönlammella. Luonto on jo täysin valmiina lumen tuloa varten. Toivottavasti saamme kunnon lumi- ja jäätalven. 


Katan turkki on täydellisesti ympäröivän luonnon värinen


Tuorein Teno-elokuva on lähes valmis. Editointi on sujunut sutjakkaasti, liekö osaaminen kasvanut aiempiin vuosiin verrattuna. Hankaloituneen koronatilanteen vuoksi Hollolan Uistimen pikkujoulu on mitä todennäköisimmin viime vuoden kaltainen. Katsomme siis uuden elokuvan striiminä ja tapaamme toisemme verkon välityksellä. Suunniteltu ajankohta striimi-pikkujoululle on sunnuntaina 5.12. klo 18.00. 


Aamusumua Kaavassa viime kesänä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti