Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 20. joulukuuta 2020

"Me käymme joulun viettohon..."

 Eilen oli pieni juhlapäivä, sillä pidimme vallitsevan epidemiatilanteen vuoksi Hollolan Uistimen pikkujoulut virtuaalisesti. Kaksitoistavuotinen perinne jatkui poikkeusoloista huolimatta ja lähes 20 perhettä/taloutta osallistui yhteiseen iltaamme. Ilta alkoi tunnin mittaisen Teno 2020 -elokuvan striimatulla ensiesityksellä. Elokuvan jälkeen joimme yhteiset glögit, kukin omassa kodissaan ympäri maata. Elokuva ja sen tapahtumat, kalastus, vieheet, viime ja tuleva kesä kirvoittivat osallistujat mielenkiintoiseen keskusteluun. Rupattelimme tunnin verran ja totesimme tämän pienen yhteisömme olevan melkoisen ainutlaatuinen. 


Tätä katseltiin eilen monissa kodeissa


Eilen oli muutenkin mukava päivä. Kävimme nimittäin naapurimme Anna-Liisan kanssa hakemassa joulukuusia Hahmajärveltä. Kata oli elementissään seikkaillessaan metsän siimeksessä. Tutkapannan avulla oli helppo todeta että Kata pysyy aina lähietäisyydellä meistä. Joulukuusten löydyttyä Helena keitti meille metsässä oikeat nokipannukahvit risukeittimellä. Mainittakoon että tarjoilusta ei herkkujakaan puuttunut...


Anna-Liisa sahaa Taavetin löytämän kuusen


Kata tähystää kiven päältä


Kunnon kuusenhakuretki


Siirrymme nyt joulun viettoon ja palaamme näille sivuille vuodenvaihteen jälkeen.


Jouluvinkki - vaapuista saa hyviä joulukoristeita


Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti