Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Uusia nikkareita


Menneellä viikolla verstaalla vieraili uusia kasvoja. Eelis ja Ville kävivät verstaalla pitkän iltapuhteen ja tutustuivat vaapunteon mukaansa tempaavaan maailmaan. Nokkelat puukonkäyttäjät veistivät vaivatta kahdet vaappurungot mieheen. Runkolangan taivuttelut sujuivat molemmilta myös hämmästyttävän hyvin. Vaapuntekokärpänen taisi puraista isä-poika tiimiä perusteellisesti. Ensi torstaina on vuorossa vaappujen maalausta Kivijärven ottiväreihin. 


 Villeä ja Eelistä naurattaa: "On tämä mukavaa puuhaa"


Eelis piirtää sahausuran paikan tarkasti


Lauantaina aloitimme kuksien veistämisen Mikan kanssa. Pahka-aihioissa näkyy runsaasti loimuja joten odottelemme innolla valmistuvien kuksien lopullista ilmettä.


Mika työstää kupin muotoa


Tein äskettäin erikoisen vaappusarjan. Kyseessä on syntymäpäivälahja nuorelle ja lahjakkaalle pyöräilijälle. Näiden vaappujen värit löytyvät kuuluisista kilpapyöräilijöistä ja heidän pyöristään. Tämänkaltaiset tuotokset ovat mielenkiintoisia haasteita vaapuntekijälle. 


Marco Pantani, Eddy Merxx ja Miguel Indurain jäävät myös vaapunteon historiaan


Ulkoilmaan hurahtaneet Helena, Tuula ja Hanna ovat tämän viikon Kilpisjärvellä. Käsivarren Lapin hanget ovat nyt parhaimmillaan hiihtäjille. Raudunpilkkijät nauttivat huhtikuun pitkistä päivistä ja aurinkoa tuntuu riittävän tälle viikolle, mikäli sääennusteisiin on uskominen. Tuula viettää syntymäpäiviään tällä viikolla. Niinpä annoimme hänelle syntymäpäivälahjan reissun lähtöhetkillä. Tälle lahjalle voi olla käyttöä noissa Kilpisjärven maisemissa. Onnea vielä Tuulalle!


Tuulan uusi, pahkasta tehty morrivapa


Kauniit loimut koristavat tätäkin pahkaaEi kommentteja:

Lähetä kommentti