Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

maanantai 6. elokuuta 2018

Viimeisiä tunnelmia


Jokainen kesä loppuu aikanaan ja syksyn askareet alkavat. Ari kävi soutamassa vielä yhden luvan verran ja nautiskeli hienosta aamumaisemasta sekä yön ei-niin-viileästä pehmeydestä.


Aamutunnelma


Helena kävi Anittan kanssa vielä katsastamassa Ifjordin ylängön maisemia pienellä iltapäiväkahvikävelyllä. Nuo maisemat tekivät tänä kesänä erityisesti Helenaan suuren vaikutuksen. Kun illalla täällä etelässä sulkee silmänsä, niin voi katsella luomien takaa niitä maisemia ja sillä keinoin rauhoittua nukkumaan entistä paremmin. Suurkiitos Anittalle hienosta retkestä!


 Ani valokuvaamassa


 Paras päiväkahvimaisema


Ifjordin riekko tai kiiruna yritti piiloutua


Kotimatkalla yövyimme Lestijärvellä. Katiskojen kokemisreissulla saimme harvinaisen saaliin. Ahventen ja särkien joukkoon oli kömpinyt suuri rapu, joka oli syönyt yhdestä särjestä puolet. Vapautimme ravun ja ihmettelimme sen hyvää uimataitoa kun saksiniekka katosi taas järven uumeniin.


Tämä Lestin rapu oli jättikokoa


Halsualla, Hautahiekan kennelissä on ollut tänä kesänä vipinää. Yhdeksän villiä karhukoiran pentua ovat pitäneet niin emän kuin talonväen kiireisenä. Nyt pennut ovat jo luovutusiässä ja osa pennuista on jo noudettu uusiin koteihinsa. Näistä pennuista on sukupuunsa perusteella odotettavissa melkoisia hirvikoiria. Kaksi pentua etsii vielä kotia...


Tämä tumma urospentu viihtyi Helenan sylissä


                                                        Tästä säihkysilmästä kuullaan vielä

Lähdön aikaan pilvet Tenon yllä näyttivät parastaan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti