Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Kuksaprojektit jatkuvat


Hollolan Uistimen pikkujoulut vietetään la. 2.12 klo.16 alkaen. Uisteen Teamiin kuuluvien on hyvä varata kyseinen ilta yhdessäoloon perinteisin menoin, tosin aina on tilaa myös yllätysohjelmalle. Glögi- ja torttutarjoilun lisäksi ilta tarjoaa ulkoilmassa viihtyvien, kaikenikäisten ihmisten seuraa. Mukaan voi tuoda vanhaan tapaan koko porukalle tarjottavaa, jos tahtoo. Meille voi tulla myös ilman "tulsuja". Ensi-ilta elokuvan, "Teno 2017" ohella seuraamme jälleen jännittävää pöytälätkäturnausta. Viime vuonna nuorisokaarti haastoi vanhat veteraanit tosissaan. Joko valtikka vaihtuu? 


 Uudessa elokuvassa pääsemme mm. näihin maisemiin


Kuksantekijät Hanna ja Tuula kävivät verstaalla nikkaroimassa Myllykiepissä aloittamiaan kuksa-aihioita. Tämän kaltaisten pahkakuksien tekeminen on heille uutta, silti työkalujen käyttäminen sujuu molemmilta näppärästi. Tuula ehti käymään verstaalla tällä viikolla kahdesti. Seuraavalla reissulla oma kuksa on valmis.


Hannan kuksan kuppi saa sopivan muodon taltalla


Piilukirves pysyy Tuulan otteessa ja jälkeä syntyy


Kupin alku tehdään poraamalla


Tuula hämärähommissa. Hiontapöly jää ulkosalle...


Tällä hiontalaikalla on helppo viimeistellä kuksan sisus


"Tää on niin kivaa!"


Tämä on lohimedaljonki, eikä mikään tittimedaljonki
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti