Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 13. elokuuta 2017

Virkisty Vesijärvellä


Menneellä viikolla veneemme oli ahkerassa käytössä. Kun kotoa on vain vajaan kymmenen minuutin matka Messilän satamaan, pysyy lähtökynnys kalareissulle lähtemiseen matalana. Kalojen syöntiaktiivisuus vaihteli kovasti viikon aikana. Tänään ahvenet olivat hyvällä syönnillä. Kiitos kuulunee eilisiltaiselle Kiira-myräkälle, jonka ansiosta lähes 20-asteinen järvivesi viileni hieman. Tänään oli myös aikaisempia pilvisempi päivä, mikä yleensä tietää hyvää kalaonnelle. Viikolla Vesijärvi näytti kauniit kasvonsa, sillä saimme nauttia parista upeasta auringonlaskusta. Vesillä olevien ihmisten määrästä päätellen Vesijärvi on merkittävä virkistysalue lähiseutujen asukkaille.


Vesijärvellä saa ihailla myös komeita sisävesilaivoja


Messilän laiturissa asuu kesy sorsaperhe


Timo hymyilee auringon kanssa kilpaa


Timon harvinainen saalis, järvisimpukka


Kalastuskärpäsen purema Niko tutustui drop-shot jigaukseenAtesta on kehittymässä oiva veneenkuljettaja


Iltatunnelmaa Vesijärveltä

Kimmo valmistui viime keväänä kalastuksenohjaajaksi. Jokainen yhteinen reissu on meillekin juhlaa, sillä opimme kalastuksesta aina hieman lisää. Luonnon merkkejä ja karttaa kannattaa tutkia terävällä katseella, sillä usein kalat ovat löydettävissä loogisista paikoista. Tänään saimme hienon saaliin, josta osa kokattiin ja syötiin jo reissun aikana. Todettakoon että ahven on todellinen herkku halsterissa paistettuna.


Kimmo evästauolla


Tämän päivän jigisaalista


Halsteriherkkua


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti