Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Lähiseutu tutuksi


Kesällä aloitettu geokätköily on jo tähän mennessä vienyt lähiseuduilla ennennäkemättömiin paikkoihin. Kuntoilumuotona se on yksi mainioimmista, sillä kohonneen kunnon lisäksi saldona on upeita maisemia ja hienoja elämyksiä.
Viikon viimeiset retket osuivat Evon retkeilyalueelle ja Nastolan Pirunkalliolle. Evon alue on tuttu monille vaeltajille ja kalamiehille. Merkattuja reittejä löytyy moneen tarpeeseen yöpymispaikkoja myöten. 
Mahtava Pirunkallio on harvojen tiedossa. Kallion laella kulkevalta polulta on hyvät näkymät. Pirunkallion mielenkiintoisin nähtävyys on kuitenkin sen kyljessä oleva luola, joka hämmästyttää koollaan. Luolan sisäänkäynti on pari metriä korkea ja parikymmentä metriä pitkän luolan sisäkorkeus on yli kolme metriä. Kuka on luolan louhinut ja milloin, se lienee arvoitus. Harmiksemme luolassa grillijuhlia viettäneet olivat jättäneet jälkeensä melkoisen sotkun. Siivosimme luolan ja kannoimme roskat metsästä. 

Karpalo – vitamiinipommi


Kookas hämähäkki tarkistaa verkkoansa


Totti ihailee Evolla Valkea Mustajärven kirkasta vettä


Kirjava kääpä


Nastolan Pirunkallion luolan sisäänkäynti


Salamavalolla valaistu luola sisältä


Pimeän luolan suu löytyy helposti


Luolasta kerätyt roskat 


Nokikahvit maistuvat aina


Polulla vastaan käveli isosittiäinen eli sittisontiainen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti