Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kesän kynnyksellä


Joka kesäksi on verstaalla luotu jotain uutta lohien ihmeteltäväksi. Tulevalle kalastuskaudelle tuotekehittelyä on tehty niin vaappujen runkojen kuin värityksien osalta. Poikkeuksellinen uintiliike tai väri saattavat saada lohen pään pyörälle juuri ratkaisevalla hetkellä. Seuraavat kaksi vaappuväriä voivat olla juuri sellaisia.

 Ensi kesän jokeri?


Musta vaappu hologrammisuomuilla höystettyinä


Vanha kuksa tuli pitkän tiensä päähän. Lukemattomat kahvilitrat olivat antaneet patinansa uskolliselle reissukaverille. Pääsiäisenä, suden ja ilveksen jäljet nähtyään, päätti kuksa jäädä eläkkeelle ja alkoi vuotaa kahvisia kyyneleitä.  Uusi kuksa on vihdoin löytynyt ja pienen koristelun jälkeen se on valmis käyttöön.

Tervattu logo kuksan kyljessä


Lohenpyrstö löysi paikkansa


Kevät on muuttunut kesäksi. Luonto muuttuu päivä päivältä rehevämmäksi ja värit loistavat kirkkaina. Lämpimät ilmat ovat herättäneet myös hyönteiset.

Puolukan kukat aukeavat näinä päivinä


Metsämansikka kukkii jo


Kuusenkerkät sisältävät runsaasti hivenaineita. Hyvänmakuisina niitä voi syödä suoraan puusta


Menneellä viikolla työt veivät Itävaltaan, Wieniin. Sen satavuotias konserttitalo, Konzerthaus, on vastikään remontoitu. Entisajan arkkitehdit ansaitsevat hatunnoston.

Siniharmaa katto kultakoristein herättää ihastusta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti