Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Rauhaa, vain rauhaa


Tuhari, siis Toivo, koki eilen jännittäviä hetkiä koiraa ulkoiluttaessa. Karjalankarhukoira Musti joutui veden varaan seurattuaan hirveä joka ylitti Keski-Pohjanmaalla virtaavan Venetjoen. Osittain jäätynyt, vuolaasti virtaava joki oli koitua koiran kohtaloksi. Onneksi Tuhari löysi Mustin sen tutkapannan signaalin avulla, eikä hetkeäkään liian aikaisin. Hyinen vesi oli jo tehnyt tehtävänsä ja koiran voimat olivat vähissä. Rannoiltaan jäätynyt joki hankaloitti pelastustoimia ja Tuharin piti mennä myös jokeen  kohmeista koiraa pelastaessaan. Suojelusenkelit olivat onneksi paikalla, sillä molemmat selvisivät kovassa pakkasessa joesta litimärkinä autoon ja kiireen vilkkaa oman kodin lämpöön. 
Tänään vietämme Petterin syntymäpäivää. Meillä ei ole enää teinipoikaa... Onnittelut parikymppiselle Petulle!

Kiireen ja hulinan keskeltä on aika rauhoittua joulun viettoon. Harrasta joulun tunnelmaa tarjoaa esimerkiksi Ahti Sonnisen säveltämä ja Une Haarnojan (Aune Perälä) sanoittama joululaulu "Rauhaa, vain rauhaa".
Hollolan Uistin toivottaa kaikille 

HYVÄÄ JOULUA


1 kommentti:

  1. VOI MUSTI parkaa...onneksi onnellinen loppu ja kuinka urhoollinen pelastaja!!!

    VastaaPoista