Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kolmannen adventin aikaan


Kolmannen adventin aikaan on hyvä alkaa askartelemaan tonttujuttuja. Käsissä on syntynyt erilaisia juttuja pienille käsille ja jaloille... Jouluhan on juuri lasten, ja lapsenmielisten, juhla. Myös ajatuksia on mukava jo hiljentää kohti juhla-aikaa ja levon hetkeä. 

Ainakin täällä Etelä-Suomessa on saatu lunta niin, että alkaa näyttämään talvelta. Lumi tuo valoa ja Petu himoitsee jalkaansa laskettelusuksia kolatessaan puuterilunta. Ihan pian on armeijavuosi ohi ja mahdollisuus rinteiden tarkastukseen paranee huomattavasti.


 Lumilyhty tuiskun jälkeen


 Pikkujoulua voi viettää työporukalla myös sushin äärellä, Tenolaista lohta ja Suur-Saimaan kuhaa...


Tossut pienelle ihmiselle

Kalastuskuumetta voi lisätä katsomalla lyhytversion tilaamastamme videosta Once in the Blue Moon. Video ei ole turhaan saanut paljon palkintoja. Kun paketti tuli kotiin Uudesta-Seelannista, piti tämä video katsoa kahdesti lähes peräkkäin. Toki olemme katsoneet myös toisen tilaamamme videon, Itu's Bones, josta myös on saatavilla lyhytversio. Puolitoista tuntia vastuullista kalastusta sekä miettimisenaihetta ja mallia oman ympäristön huolehtimisesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti