Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Harrastuksia


Mennyt viikko tarjosi monenlaista puuhaa. Helenan vapaprojekti on hetken tauon jälkeen taas tulilla. Vaparenkaat on kohta langoitettu ja lankojen lakkaus on pian edessä. Mukaansatempaava näpertely tuntuu vieneen rouvan sydämen kokonaan. Ensi kesänä harjuksia väsytellään tässä perheessä todella hienolla vavalla.

Vaparenkaan langoitus käynnissä

Palava into vie harrastuksen joskus pikkutunneille...

Hiihtämiseen ja lukuisiin lumitöihin keskittyneen viikon jälkeen viikonlopuksi saatiin ykkösluokan pilkkikeli. Hollolan Tiilijärvi on upea pilkkipaikka aivan kuntakeskuksen kupeessa. Tiirismaan kupeessa olevan järven kirkas vesi tuo oman haasteensa pilkkijöille. Tällä kertaa saimme varsin mukavan saaliin. Paistinpannut saivat sopivaa täytettä ja Saimakin sai oman ahvensopan. Tuttu pilkkiporukka hymyili auringon kanssa kilpaa.

Väinö käsittelee pilkkivapaa jo kokemuksella

Ossi nauttii kahvista ja kelistä

Ilari osaa lohien lisäksi väsytellä myös ahvenia

Tiilijärven asukki


2 kommenttia:

  1. Olipa jälleen mukava päivä pilkillä! :)

    VastaaPoista
  2. NO älä muuta virka! Vielä kun meillä oli noi taitavat ukotkin, pieni ja isot, mukana... XD Ja korvaläpät toimi hyvin. Ei ole korvakaan kipeänä. Kiitos taas!

    VastaaPoista