Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Pilkkikauden avaus


Tämän talven pilkkikausi avattiin hienossa säässä. Vaanian pilkkivesille matkannut seurue sai seurakseen kevätauringon ensimmäiset lämmittävät säteet. Rusketuksen lisäksi saimme saaliiksemme myös muutaman kalan näytteeksi Vesijärven rikkaasta kalakannasta. 
Kohta puolitoistavuotias Väinö oppi pilkkimisen kertaheitolla. Pilkkivapa pysyi hienosti kädessä ja uittoliikkeet olivat heti kohdillaan. Nuori kalamies oli jäällä kuin kotonaan. Oheinen kuvakooste kertokoot mukavasta reissustamme kaiken oleellisen.

Minkä nuorena oppii...


Mikä kala? 


Kaasunuotio


Kalamiehet tauolla


Kyrmyniska piiloutuu


Kimmo ja päivän suurin


Helena ja Piia 


3 kommenttia:

 1. Hei, kysymykseen mikä kala vastaisin...jos silmät keltaiset niin Seipi ja jos ovat punaiset tai punertavat niin taitais olla ihan tavalinen särki.
  Tuon Seipin kannalle kyllä kallistuisin, koska kala on niin jotenkin hoikka ja "valju". Särkikalat on todella vaikeita...en muuten kovin hyvin tentissä pärjännyt...
  Hieno aurinkoinen keli pilkillä :))
  Terkuin Tuula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Tuula tietää! Kalan silmät olivat keltaiset ja selkä huomattavan vaalea esim. särkeen verrattuna, joten voin lisätä "kalagalleriaani" uuden lajin, seipin. Toutainkin kävi mielessä, mutta tämän kalan suu oli erilainen.
   Ari

   Poista
  2. Toutaimella taitaa olla nuo vatsaevät keltaiset, en uskoisi tämän olevan sen, mutta uskotaan että kala on Seipi.
   -tuula-

   Poista