Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

maanantai 13. marraskuuta 2023

Iltojen hämärtyessä

  Monivuotinen perinne saa jälleen jatkoa kun Hollolan Uistimen pikkujoulut pidetään la.9.12 klo 16.00 alkaen ja ilta sujuu perinteisin menoin. Herkuttelemme yhdessä nyyttikesti-periaatteen mukaisia pöydän antimia, katsomme uusimman Teno 2023-elokuvan ja ilta huipentuu jälleen pöytälätkäturnaukseen. Matkaako tavoiteltu pokaali vihdoinkin uuteen osoitteeseen? Mukaan tulevien on syytä ilmoittaa tulostaan meille  etukäteen.


Tämän pokaalin seuraava haltija selviää vajaan kuukauden kuluttua


Talvi tekee tuloaan jo tänne eteläänkin, mutta verstaalla ajatukset ovat vahvasti tulevassa kesäkalastuskaudessa. Uusin vaappuväri on jatkoa aiemmin esitetylle mallille. Selkävärissä on jälleen ripaus violettia. Vaapun vatsapuoli on oliivin vihreä ja selän reunat, siis hartiat ovat kultaiset.


Uusia väriyhdistelmiä


Selässä on useita eri värisävyjä


Olen innokas lukija. Nyt on iltalukemisena menossa Markku Myllylän mainio opaskirja Jäämeren kalastuksesta. Kalapaikkojen lisäksi kirjassa on vinkkejä majoitus- ym. palvelujen löytämiseksi. Seuraava hankittava kirja on Ari Savikon ja Sulo Tiaisen uutuus "Perhokalastajien elämänvirrat". Tuosta kirjasta löytyy esittely tästä linkistä.


Tässä on hyvä tietopaketti Finnmarkin rannikoille pyrkiville
  

1 kommentti:

  1. Arvostan sitoutumistanne merkityksellisten keskustelujen edistämiseen. Kiitos!

    VastaaPoista