Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

maanantai 13. joulukuuta 2021

Joulun lähestyessä

 Viime viikot ovat olleet melkoista haipakkaa. Työelämä on pitänyt kiireisenä viikonloppuja myöten mutta nyt päästään taas normaaliin rytmiin. Joulun lähestyessä pieniä vapaahetkiä on hyödynnetty verstaalla, joka on muuttunut ajoittain lahjapajaksi. Pukin apulaisena on lastua lennätetty mm.  hyväntuoksuisen puun parissa. Kyllä esivanhempamme ovat tienneet mitä puuta milloinkin kannattaa käyttää...


Siitä se lähtee


Aihio muotoutuu


Puolivalmis katajainen tuote


Ikinuori Eero on veistänyt vaappurunkoja koko syksyn. Ainoa tauko tuli kun hän suunnisti vaimonsa kanssa hetkeksi lomareissulle. Nyt uudet rungot ovat alkaneet saada maalia ylle. Eero on hyvä esimerkki siitä, että ikä ei ole este uuden oppimiselle. Käden taidot ovat kehittyneet kerta kerralta.


Maalaus sujuu entistä vaivattomammin


Suomua pintaan


Uintilevyjen liimausta


Hyvännäköinen väri vaikka lohen suuhun


Viime viikolla saimme kuulla merkittävän uutisen. Unescon Geopark-neuvosto oli hyväksynyt yksimielisesti Salpausselkä Geoparkin hakemuksen. Geopark-statuksen saaminen tarkoittaa sitä, että Salpausselällä on kansainvälisestikin geologisesti arvokkaita kohteita. Geopark-alueilla pyritään huolehtimaan alueen luonnosta ja kulttuuriperinnöstä. Lisäksi näillä alueilla pyritään kehittämään kestävää luontomatkailua. Nämä asiat ovat meitä lähellä. Hyvä Salpausselkä Geopark!
 

Katan ihailema Pirunpesä on yksi 
monista Salpausselän luontokohteista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti