Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 22. maaliskuuta 2020

Värkkäilyjä ja ulkoilua


Jopas tänään oli komea ulkoilusää. Teimme pikku kävelylenkin kotoa polkuja pitkin Messilän satamaan, Vesijärven rantaan. Moneen kertaan sulanut järven jääkansi oli viime aikaisten yöpakkasten ansiosta jälleen yhtenäinen. Jäätyneet ahtojääkasat olivat muistoina edellisten viikkojen kovista tuulista, jotka kasasivat järven rikkoontuneen jääpeitteen rantojen läheisyyteen ties kuinka monetta kertaa tänä talvena. Pilkkijä oli löytänyt vahvaa jäätä turvallisesta paikasta, satama-altaasta. Yöpakkasista huolimatta ulommas on turha lähteä. Niin arvokkaita eivät pilkkikalatkaan ole että kannattaisi alkaa henkikullalla leikkimään.


Messilän satama-altaassa oli turvallista pilkkiä


Näinköhän kevät edistyy niin, että veneemme on tässä kuukauden kuluttua?


Kävelylenkin eväät. Huomaa lakritsi!


Ihmiset ovat nyt uudessa tilanteessa. Monet joiden harrastukset ovat olleet kodin ulkopuolella, ovat saaneet keksiä uusia ajanvietetapoja kotona. Ne taas joiden harrastukset tapahtuvat kodissa ja sen lähettyvillä, ovat selvinneet vähemmällä. Me kuulumme jälkimmäisiin. Etätöiden myötä työmatkoihin aiemmin käytetty aika onkin vapaa muuhun käyttöön. Viime viikon aihio on tässä. Retkilautanen on siis valmis.


Pahkassa on jälleen hienot loimut


Uusi linnunpönttö kevään paluumuuttajille


Uutta ja rohkeaa värimaailmaa vaapuissa


Kuparivariaatiot


Pitempää runkoa taimenelle


Välillä perinteisiäkin lohivärejäEi kommentteja:

Lähetä kommentti