Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Kesän kynnyksellä


Lämmin päivä helli tänään ulkoilijoita. Viikonloppumme vierähti lähestulkoon veneen kunnostustöissä. Onneksi saimme talkooapua Kimmolta, Hannalta ja Aatulta! Pohja sai uuden maalin, samoin kylki sai ylleen tummemman kuosin. Jälleen on kohtuullisen iäkäs veneemme valmiina vesillelaskuun. Ensi viikonloppuna on tarkoitus katsastaa, ovatko ahvenet entisillä paikoilla kuoreita ahmimassa.


Suojaimet olivat tarpeen voimakkaita kemikaaleja käytettäessä


Valmiina kalareissuille


Laatusen miesporukka kävi torstaina taas verstaalla vaappuhommissa. Nyt päästiin jo vaappujen maalauksen harjoitteluun ja tulokset olivat hienoja ensi kerrasta. Kynäruisku oli kaikille uusi ja mielenkiintoinen tuttavuus. Tylliverkolla tehtiin vaappuihin suomutusta ja hileillä sekä sapluunan avulla saatiin vaappujen pinnalle kuvioita ja säihkettä. Uintilevyjen liimaamisen jälkeen syntyivät vaapuille vihdoin silmät, jotka tekivät kullekin vaapulle sen lopullisen ilmeen. Upeat lopputulokset näytetään ensi viikonloppuna kun koukutuksien jälkeen vaaput ovat käyneet vielä uimakoulussa. Sen verran voi näistä miehistä sanoa jo nyt, että he ovat perin taitava kolmikko.


Lassi on tarkka poika


Elias hilettää


Silmiä maalaavan Petrin käsi ei vapise


Oulujärveltä tuli tänään mukavia saalisuutisia. Jaakko sai komean taimenen syntymäpäivälahjaksi saamallaan vaapulla. 


 Oulujärven 2,2 kg maukas taimen

Marita, Tuija ja Helena kävivät tänään patikoimassa Hollolan Ketarlammen lähimaastossa. Aurinkoisessa säässä retkeilleet tytöt olivat yhtä hymyä. Kävelyretkellä lapinkoiratyttö Kata nyrjäytti hieman jalkaansa ja pääsi paluumatkalla sylikoiraksi. Onneksi jalka toipui kuitenkin ennalleen, melkein ihmeen lailla ja pian häntä heilui taas entiseen malliin.


Hollolan Ketarlammet


Tuija kantoi ja hoiti Kataa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti