Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Monta aihetta juhlaan


Tämä on Hollolan Uistimen 400. blogiteksti, siis oikea Juhlablogi. On lähes seitsemän vuotta siitä, kun aloitimme blogin kirjoittamisen tammikuussa 2010. Blogin aloittaminen oli hyppy tuntemattomaan. Kuinka osata kirjoittaa säännöllisesti ja niin, että sekä itsellä että lukijalla säilyy mielenkiinto? Kirjoittamisesta on tullut vähitellen uuden ajan päiväkirja, jonka virtuaaliset lehdykät ovat kaikkien luettavissa. Blogi on muodostanut Hollolan Uistimen nettisivujen kanssa uuden verkoston ympärillemme. Onpa blogitekstiämme käytetty jopa Wikipedian lähteenä. Tässä hektisessä maailmanmenossa seitsemän vuotta on yhdelle blogille jo korkea ikä. Lukijamäärämme ovat olleet viime aikoina hyvässä nousussa, mistä kiitos kaikille blogia seuraaville. Vanhakin blogi voi siis pysyä vetreänä!

 Ja matka jatkuu


Eilen vietimme Hollolan Uistimen pikkujoulua. Mukanamme oli juhlijoita tenavasta vaariin, sananmukaisesti. Herkkupöydän ympärillä kävi vilkas trafiikki. "Uisteelaiset" ovat todella taitavia leipureita, sillä pikkujouluvieraiden mukanaan tuomat leivonnaiset katosivat lautasilta tyytyväisten hymyjen saattelemina. 

Herkkupöytä


Ansku ja Taavetti


Uutta elokuvaa seurattiin tiiviisti. Vaellukset ja kalareissut yhdistyivät laatumusiikin ansiosta katkeamattomaksi elämykseksi. Upeat tunturimaisemat ja kalastajien kookkaat lohet jännittävine väsytyksineen tarjosivat jokaiselle jotakin. Toistatuntinen ulkoilmakavalkadi sisälsi myös poikkeuksellista materiaalia. Tapasivatko Ansku ja Helena Akujärven vaelluksellaan aidon 007-tähden? 

Teno 2016 -elokuvan ensi-ilta


Hauskan illan päättänyt pöytälätkäturnaus siirsi ajatukset totaalisesti muualle. Heti alkuerissä nähtiin muutamia "verkot tötteröille" otteluita. Jokunen kirvelevä tappiokin taisi olla, mutta pelit etenivät esimerkillisen rehdissä tunnelmassa. Joillakin pelaajilla vanhat kikat löytyivät pelien edetessä ja mitalit ratkesivat ilman jatkoaikoja.

Anton, vaapuntekijä


Sampo pelasi nuorten sarjassa


Hanna nauttii turnauksesta


Väinö osaa maalinteon


Pronssipeli


Aatu seuraa finaalia


Atte palkitaan nuorten sarjan mestarina


Tänä aamuna, kolmantena Adventtisunnuntaina, kokoonnuimme yhteen riisipuuron merkeissä. Jokainen pöydän ääressä oleva aikuinen on tehnyt itse oman katajalusikkansa viime vuoden aikana. Täytyy sanoa että puuro oli nyt tavallistakin makoisampaa. Voiko olla mukavampaa syytä kokoontua yhteen? Anskun lusikka valmistui viimeisimpänä, viime torstaina. Ensi vuoden aikana tämä porukka valmistanee kukin itselleen oikeat pahkakuksat. 

Upeat lusikat rivissä, Anskun uutuus on kolmas alhaalta


Lusikkatiimi puurolla1 kommentti:

  1. Onnea blogille! Minä olen vielä teidän rinnalla aloitteleva nöysipoika. :D
    Upeita nuo lusikat! Kyllä tuollaisella kelpaa lappaa puuroa suuhun.

    VastaaPoista