Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Veistoviikko


Talven ensi merkit ovat Totin mieleen. Iäkäs lapinkoira tuntuu nuortuvan vuosikaupalla kun tassujen alla on pehmeää lunta. Toivottavasti lunta tulee riittävästi jotta hiihtokausi pääsisi alkamaan kerrankin ajoissa.

Totti toteaa Kintterönlammen jo jäätyneen

Menneellä viikolla lastut ovat lennelleet verstaalla ahkerasti. Koska nikkarointikohde päätyy lahjaksi ensi viikolla, näytetään se blogissa vasta viikon kuluttua. Sen verran voi kuitenkin tässä vaiheessa paljastaa, että materiaali on keskipohjalaisen Likonevan keloa. 

Vaappuja syntyy koko ajan muiden hommien rinnalla. Savossa asuva lohimies kalastelee pienempiä eväkkäitä vuoden ympäri. Pienet, neljä ja puolisenttiset vaaput kelvannevat kaikille kalalajeille ahvenesta ylöspäin. Toivevärien lisäksi pakettiin laitettiin pari yllätystä.

Neljä ja puolisenttiset pikkuvaaput


Nämä lohivaaput saivat värinsä lusikkauistimista


Viime kesän elokuvaa on editoitu jo pitkälle. Musiikin lisäämisen jälkeen filmi on esikatselua vailla. Reilun tunnin filmi saa ensi-iltansa reilun kuukauden kuluttua. Seuraavista kuvista saa hieman ennakkotunnelmia pian valmistuvasta kotileffasta.

Telttapaikka Akujärven rannalla


Nessebyn kala-apajalla


Varangin puna-ahvenia 


Tenovuonon taimenia narraamassa


Vitoslompolon kojamo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti