Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Mestareiden matkassa


Kävimme perjantaina Petun kanssa seuraamassa Nokialla Disc Golf World Tourin osakilpailua. Nokian kilpailu on yksi viidestä ympäri maailmaa järjestettävistä kilpailuista, johon osallistuu lajin parhaimmisto ammattilaisineen. Frisbeegolf on tällä hetkellä nopeimmin kasvava laji maassamme. Ei siis ihme että yleisöä oli kertynyt paikalle runsaasti. Upea sää kruunasi perjantain pelikierroksen. Lämpimässä säässä oli mukava kierrellä rataa kärkiryhmän peliä seuraten ja puuskittainen tuuli antoi pelaajille lisähaastetta. Huippupelaajien otteet herättivät yleisössä ansaittua ihastusta. Kolmipäiväisen osakilpailun päätteeksi osakilpailun voittajaksi julistettiin viimevuotiseen tapaan lajin nelinkertainen maailmanmestari Paul McBeth.


Yleisö nauttii korkeatasoisesta pelistä


Mukana liikkuva tulostaulu pitää yleisön ajan tasalla


Petu tutkii juuri alkavan väylän tietoja


Ajoitus on tärkein


Mestari Paul McBeth


Viikon kuluttua aloitamme kesäloman ja suuntaamme pohjoiseen. Verstaalla on tehty viimeisiä töitä kesän reissua varten. Viime hetken tilaustyö, todella persoonalliset vaaput valmistuivat viime hetkellä. Näiden vaappujen kuvat julkaistaan elokuussa, kun "sankarit" ovat vaappunsa saaneet. 

Nämä värit ovat osoittaneet toimivuutensa


Hillitympää sävyä ujommille lohille
  

Nalle ihastui tänään pirtanauhan kutomiseen


Rastaat ovat ruokailleet ahkerasti pihallamme viime päivinä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti