Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Entiseen malliin


Lapin Ely-keskus tiedotti viime perjantaina että Tenolla kalastetaan nykyisillä säännöllä kaksi seuraavaa kesää. Kalastukseen on kuitenkin tulossa muutoksia tulevina vuosina. Neuvotteluita yhteisten pelisääntöjen löytämiseksi on käyty kiivaasti. Toivottavasti kaikkia, myös villiä lohta tyydyttävä kalastussääntö saadaan sovittua yhdessä.

Heinäkuinen keskiyö Tenolla


Vaappuverstaan tuotteita on taas lähdössä kalamiehille. Tällä kertaa värien harmonia ja uintirytmit viritettiin tarkkaan sopusointuun, sillä pienet taimenvaaput päätyvät huippukitaristin käyttöön. 

Taimenen makupalat


Luonnossa.org on retkeilijöille, metsästäjille ja kalastajille suunnattu nettisivusto. Sivuilta löytyy nyt sinne kirjoittamani artikkeli otsikolla Vaapun uimakoulu. Kuvin höystetty vaapun viritysopas antaa perustiedot vaapun uinnin säätämiseksi. Linkki tuoreeseen artikkeliin löytyy tästä. Kimmon ohjeet vaapun maalaamiseksi löytyy myös tuolta sivustolta.

Vaaput ja niiden viritystyökalut


Olkkolan perheessä pilkkitaidot ovat huippuluokkaa. Kaikenvärisiä MM- ja SM-mitaleita on kertynyt  palkintokaappiin jo lukuisia, viimeisimpinä eilen pilkittyjen Raudunpilkinnän SM-kisojen kaksi kultaa ja yksi hopea. Näiden kaikkien saavutusten jälkeen on helppo todeta että kyse ei ole pelkästä kalaonnesta. Onnittelemme mestarikalastajia!

Nämä ylängöt ovat kovin tuttuja tuoreille mestareille


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti