Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Virkistyspäivä


Tänään vietimme työpaikallamme virkistyspäivää. Viime päivien epävakaiset säät muuttuivat kuin tilauksesta ja saimme nauttia mitä kauneimmasta kevätpäivästä. Oli todella mukavaa, että muutama  eläkkeelle siirtynyt kollegammekin ehti kiireiltään yhteisen virkistyspäivän viettoon.
Aamu alkoi orkesterin pilkkikilpailulla. Kalahaltiat olivat säidenhaltijan tapaan suosiollisella tuulella, sillä jokainen kisaan osallistunut sai vähintään yhden kalan mitattavaksi. Mittaaminen olikin tärkeää, kilpailtiinhan tänään nimenomaan suurimmasta ja pienimmästä kalasta. 
Jännittävän kisan suurimman kalan palkintoineen sai lopulta Petri, jonka suursärki ei jättänyt jossitteluille sijaa. Pienimmän kalan palkinnon sai puolestaan Jukka, jonka kiiski olisi voittanut myös kauneimman kalan tittelin.

Pilkkikisan jälkeen siirryimme sisätiloihin tutustumaan uuteen urheilulajiin, kuplafutikseen. Lahtelainen elämyspalveluita tuottava yritys, Empeiria, on hankkinut pelaajien ylle puettavat kuplat ja esittelee lajia siitä kiinnostuneille. Hauska ja kontaktirikas laji sopii kaikenikäisille mukavasta liikunnasta kiinnostuneille. Hiki tulee hetkessä ja hymy on herkässä niin katsomossa kuin pelikentällä.

Pelien jälkeen nautimme 15 vuotta tänään täyttävän Sibeliustalon maittavan juhlalounaan. Rennon päivän päätti konserttitalon edustussaunan lempeät löylyt.  

Pilkkikisan osallistujia

Antin tyylinäyte 

Markku ja Leena etsivät parhaita syöttitoukkia

Lahden satama-alue on mainio pilkkipaikka

Emeritusmuusikot Eero ja Timo

Kisakatsomossa tarkenee

Virpi ja koirakoululainen

Antti hymyilee kilvan auringon kanssa

Essi ja elämän ensimmäinen pilkkikala

Ilkalla on jo nälkä

Petrin voittosärki

Jukan kiiski toi palkinnon

Kilpailun virallinen valvoja

Vesa - Peliman

Kupla-Jukka

PelivälineEi kommentteja:

Lähetä kommentti