Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Joulupukin apurina


Viime aikoina verstaalla on puuhasteltu tärkeissä töissä. Joulupukilla on nyt vuoden kiireisimmät viikot. Monien edustustehtävien lisäksi valkoparran tulisi huolehtia siitä että kaikki lahjat ehtivät valmistua ajoissa. Pari viikkoa sitten Korvatunturin lahjapajalta soitettiin ja pyydettiin kiireellistä apua erään ainutlaatuisen lahjan valmistamiseksi. Lahja on nyt valmistunut ja tarkkavaisimmat saattavat nähdä siitä hitusen blogin ensimmäisestä kuvasta. Ne tontut jotka ovat valmiin lahjan jo nähneet, pysykööt visusti vaiti jouluaattoon asti.

Ensi kesän kolmikoukkuisia pyytöjä


Tänä syksynä on julkaistu useita kirjoja kalastuksen tiimoilta. Näiden hienojen kirjojen lisäksi maassamme on kirjoitettu merkittäviä kalastuskirjoja jo lähes sadan vuoden ajan. V.H.Vainion tunnelmalliset kertomukset ajoittuvat reilun viidenkymmenen vuoden taakse. Niissä lukija tempautuu mukaan Vainion värikkäisiin seikkailuihin maamme lukuisille kalarikkaille järville ja joille, aina Mankalankoskista Käsivarteen ja Tenolle asti.

Kesää odotellessa, pahimpaan kalakuumeeseen


Talvi saapui Päijät-Hämeeseen ainakin hetkeksi. Finlandia-hiihdon ilmoittautuminen on suoritettu myös Petun osalta. Pohjoisessa on kuulemma loistavat hiihtokelit. Miltähän tuntuisi hiihdellä  Utsjoella? Pienen tunnelmakuvan Pohjoisesta voi käydä vilkaisemassa vaikka uusimmasta kuukauden kuvasta...

Sininen hetki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti