Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Menneen kesän kaikuja


Viime kesä antoi paljon vinkkejä vaappujen kehittämiseksi. Omat ja muiden kokemukset täytyy laittaa jälleen korvien väliin hautumaan. Eri olosuhteiden vaatimat uinti- ja värivariaatiot on syytä pitää mielessä uusia vaappuja suunnitellessa. Tämä lukuisien muuttujien kirjo on mielenkiintoinen maailma.

Viime kesän Tenon ottivaappuihin voisi lisätä muutaman, aikaisemmin esitettyjen lisäksi. Oli mukava kuulla muiden kalamiesten saamista "hollolalais"lohista. 

Näilläkin väreillä päästiin lohen makuun


Vaikka alkusyksy on ollut kovin kiireinen, on verstaallakin ehditty pyörähtää. Vaappumentorin vinkeistä on otettu vaarin ja uusi vaappurunko on jo nähnyt uittoaltaan. Aiempaa hoikempi ja aavistuksen lyhyempi runko pienemmällä uintilevyllä tuo kaivattua lisäherkkyyttä uintiin. Ensi talvi on aikaa hienosäätää uutta mallia, mutta lupaavalta vaikuttaa...

Alla uusi vaapputulokas


Töiden ohessa on tehty pientä remonttia talossa. Yläkerta on saunaa ja pesuhuonetta lukuunottamatta remontoitu pintojen osalta. Projekti jatkuu ja jatkuu.

Vapaa-ajanviettovälineitä


Lämpimät säät ovat jatkuneet jo pitkään. Terassillamme vieraili värikäs vieras joka nautti auringon lämmöstä.

Leppäkerttu on yksi kauneimmista hyönteisistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti